Ik ben Fiona van Kruining, dé virtueel assistent voor jouw onderneming. “Dat zeggen ze allemaal.” hoor ik je denken. Ik ben een ervaren en geschoolde ‘spin in het web’, ik kan goed schakelen tussen diverse taken en projecten. Met een passie voor online marketing, ondernemen en conceptontwikkeling.

Waar komt dat vandaan, die passie en die drive?

Ik kom uit een stabiel nest met een gedreven graficus als vader en een moeder die bevlogen les gaf in het basisonderwijs. Hoe bescheiden ook, zij waren hun tijd ver vooruit: werkervaring in het buitenland, op jonge leeftijd een eigen woning gekocht en er was een balans voor gezin en loopbaan voor beiden. Hun moderne instelling is mij eigenlijk pas opgevallen toen ik zelf mijn twee dochters op de wereld zette. Dat is mijn basis.
Niet verrassend klinkt in mijn passie een deel van deze basis door: beelden en concepten, communicatie en mensen vooruit willen helpen.

In de afgelopen jaren heb ik mijn voorkeuren, in diverse rollen, mogen uitvoeren. Met als rode draad de zakelijke dienstverlening met een sociaal sausje. Concrete taken en theoretische opleiding hebben mij uiteindelijk gebracht tot de twee speerpunten waaronder ik mijn dienstverlening wil onderbrengen: online marketing en office management. Aan deze zaken beleef ik het meeste plezier.

“Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.” – Johan Cruijff.

Mijn ervaring leerde me dat zaken als woon-werkverkeer, oeverloos vergaderen en onvolledige communicatie zoveel tijd opslokken van (effectief) werken. Daar is mijn keuze vandaan gekomen om als VA, virtueel assistent, aan de slag te gaan. Ik ben er van overtuigd dat ik met eigen middelen en gesteund door de huidige technologie, een waardevolle aanvulling kan zijn voor een onderneming. Minder risico’s en lasten en toch efficiënte support van de business.

Voor mij is het een helder verhaal en ik heb ontzettend veel zin om te sparren met andere ondernemers om hen mee vooruit te helpen.
Bel mij gerust via 06 83271778, bericht me via de WhatsApp button op deze site of mail naar info@fieonline.nl.