Wat kost dat..? (spoiler alert: ik verdien mezelf terug)

Leestijd: 2 minuten

Wat is FieOnline en hoe doe je dat dan?

Ik doe en regel dingen waar jij (soms) geen tijd meer voor hebt of tijd aan kwijt wil zijn. Ik ben die collega ‘op afstand’. Soms op locatie. Elkaar live spreken en zien vind ik nodig om de energie van een fijne en efficiënte samenwerking op peil te houden. Eigenlijk werk ik net als je teamleden die op de loonlijst staan of zoals jij je zelf inzet voor jouw bedrijf. We communiceren op een manier die jij fijn vind, anders gaan we daar al scheef. 

Uitspraken als een  ‘online geweten’ en ‘levend extern geheugen’ zijn stickers die me als het ware worden opgeplakt en die ik opvat als compliment. Ze geven best goed weer hoe ik andere ondernemers ondersteun zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Of gewoon eens tijd overhouden voor de dingen die ze lang niet meer kunnen doen en waarom zij ooit zijn gaan ondernemen.

Wat kost dat dan? En wat doe ik dan voor je?

Ik merk hoe fijn het is dat ik al heel wat werk-meters heb gemaakt. Mijn focus, vaktraining en praktijkervaring van de afgelopen jaren zorgen ervoor dat ik mijn tijd (die ik niet gratis weggeef) heel efficiënt indeel. Ik verdien mezelf eigenlijk altijd terug… althans dat is wat ik terugkrijg van de opdrachtgevers waar ik voor werk.

Mijn dienstverlening en mijn tarieven zijn maatwerk en passen bij de aard en de omvang van de opdracht. We moeten er namelijk allebei wat aan hebben. En je merkt dat ik de dingen die we afspreken ook doe: afspraken worden nagekomen en ik pak jouw opdracht proactief aan.

Of ik nu mijn personeelsmanagement skills of mijn online vaardigheden inzet voor je. Voor elke soort opdracht geldt toch dat er een wederzijdse basis van vertrouwen & gunning moet zijn. Zo blijft het leuk voor mij om de opdracht uit te voeren en doet mijn factuur geen pijn bij de opdrachtgever.

Mijn dienstverlening op zich is niet uniek en ik ben zeker niet de enige, maar de manier waarop ik mijn diensten verleen is uniek. Precies zoals ik ben en wil zijn. Ik zet me met veel werkplezier en energie in, als een soort ‘sfeerspons’ die al snel aanvoelt wat er nodig is en wanneer vooral.

Stuur me gerust een chatbericht via de WhatsApp button om eens te sparren met een bak koffie/thee, maar je mag natuurlijk ook mailen of bellen

Liefs,

FieOnline - Fiona van Kruining